• Pokličite nas na 07 393 32 67
  • referat@esnm.si

Novomeški medijci bodo premikali meje

Na Višji strokovni šoli Ekonomske šole Novo mesto se je danes točno ob poldne zgodil medijski event Medijska2 ,  ki so ga pripravili bodoči študentje in predavatelji programa Medijska produkcija. V sodelovanju s strokovnjaki iz tega področja so za bodoče študente in ostalo zainteresirano javnost pripravili tri medijske delavnice: Okulus rift, multikopter, spletno delavnico.

Domen Gačnik/Novo mesto

IMG_9700

 

maja

 

Bo besedah Maje Weiss ja vse možno, če imaš zastavljene cilje in željo, zato je prepričana da so: »Medijci najbolj kreativni in premikajo meje«.

 

primoz

 

 

Primož Kastelic iz studia Vrtinec, kjer bodo bodoči študenti opravljali delovno prakso, je po predstavitvi šole zatrdil, da bi se z veseljem tudi sam odločil za študij multimedijske produkcije, če bi program že obstajal v času njegovega študija.

 

 

ravnatelj

 

 

Jože Zupančič, direktor Srednje ekonomske šole, je povedal da bo program Medijska produkcija nadgradil znanje, ki ga pridobivajo dijaki programa Medijski tehnik in tako prispeval kamenček v mozaiku uspeha gospodarstva na tem področju in območju.

 

 

Množična udeležba na Medijska 2 je, kot upa Iris Fink Grubačevič, ravnateljica višje strokovne šole, odlična popotnica čimštevilčnejši vpis v omenjeni program. Ta je možen še do konca septembra.

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Arhiv